PRODUCTEN

de voornaamste producten onder elkaar

Belettering

 

Autobelettering is een vorm van visuele reclame met een zeer hoge signaalwaarde. Of het nu gaat om een auto of een compleet wagenpark, van bestelwagen tot vrachtwagencombinatie; al het denkbare ligt binnen onze mogelijkheden. Voor het aanbrengen van autoreclame maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige folie. Dit betekent dat uw reclame zelfs na jaren niet van nieuw te onderscheiden is. Blinderen van zowel zij- als achterruit behoort eveneens tot de mogelijkheden, dit om b.v. inkijk in uw bedrijfswagen te voorkomen.

 

Naast autobelettering kunt u ook denken aan alle overige visuele uitingen als; reclameborden, reclamezuilen, systemen evenals de belettering van uw stand op de beurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

Blinderingen

 

Inbraak in bedrijfsauto's is helaas niet zeldzaam.
Ziet men niet wat in de laadbak ligt, dan loopt men meestal langs.
Ziet men echter iets wat te gebruiken is, dan is de kans groot dat dit ontvreemd wordt.
Dit betekent dure gereedschappen weg, braakschade en voor opvolgende dagen de hele planning ontregelt. Door uw auto te voorzien van een blinderingsfolie wordt het zicht naar binnen voor een groot deel belemmerd en wordt de kans op inbraak aanzienlijk kleiner.

 

 

 

 

 

Dus of het nu uw bedrijfsauto betreft waarbij het enkel de inkijk tegen moet gaan, of uw privé auto waar het juist om de verfraaiing gaat. De folies zijn UV beschermend, inbraakvertragend en in verschillende tinten/gradaties te verkrijgen.

 

Craft Reclame biedt de diverse mogelijkheden inclusief montage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buitenreclame

 

De consument wil geprikkeld worden en een helder beeld krijgen van uw productassortiment of diensten. De juiste uitstraling van uw organisatie is dan ook van belang en uw eerste indruk moet goed zijn. Bij buitenreclame kunt u denken aan acrylaatletters, doosletters (verlicht of onverlicht), lichtbakken, enz.

Ontwerp

 

Elke opdracht start met een ontwerp. Dit is om u een goed beeld te geven van het voorgestelde eindresultaat. Hierbij wordt ook gekeken naar de bestaande huisstijl en reeds aanwezige reclame-uitingen om een zo groot mogelijke eenheid te creëren.

 

U kunt bij ons terecht voor creatieve concepten betreffende uw drukwerk maar ook het maken van visuals t.b.v. uw gevelreclame behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 

 

Drukwerk

 

Of het nu gaat om enkel uw visitekaartjes of het verzorgen van uw gehele huisstijl, u kunt bij ons terecht voor al uw creatieve concepten. CraftReclame informeert u graag over de vele toepassingen qua materialen, papiersoorten, drukgangen en de daarbij horende prijsverschillen.

 

Indien gewenst, kunnen wij het drukwerk

voor u in beheer houden. Wijzigingen en

overige kleine aanpassingen worden zo

een stuk eenvoudiger. Wij koppelen de aangepaste drukproef vrijwel direct terug en u kunt ervan uitgaan dat alles verder in orde komt.

 

Omdat we samenwerken met verschillende drukkerijen zijn de druktechnieken niet beperkt tot de standaard offsetdruk en digitaaldruk maar kunnen we ook folie- of paramount(reliëf)-druk toepassen, rillen, perforeren, pregen, stansen (eventueel in vrije vormen) en dit op de meest uitéénlopende papiersoorten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groot formaat/ Full Color Prints

 

Het verzorgen van al uw uitingen op groot formaat. Hierbij kunt u denken aan posters, spandoeken, vlaggen, frames, roll banner systemen, roterende systemen, reclamezuilen en overige systemen.

Tevens zijn al uw prints op; Canvas, Bisonyl, Meshdoek, Ferrari, Decotex en natuurlijk diverse vinylsoorten, bij ons in goede handen.

 

 

Textieldruk

 

Wij beschikken over een ruime keus aan

bedrijfskleding. De druktechnieken variëren

van zeefdruk, (gezeefdrukte) transfers,

digitaaldruk en borduringen.

 

Omdat wij beschikken over een Heat Transfer-Pers, kunnen we de diverse transfertechnieken op uw bedrijfskleding toepassen.

 

CONTACTGEGEVENS

CRAFT | zonwering & reclame

Biezen 105a

2771 CT Boskoop

T: +31 (0)6 – 206 295 66

E: info@craftreclame.com

I: www.craftreclame.com

WAAROM CRAFTRECLAME

 

• Veelzijdigheid

• Service

• Garantie

• Betrokkenheid

• Klantgericht

© CRAFTRECLAME.COM | 2017