OVER ONS

in vogelvlucht

"Craft" vertaald het woord "ambacht". Ambacht zoals dit in het verleden zichtbaar werd in bijvoorbeeld; raambeschilderingen en stempels.

 

Wij kunnen u de mogelijkheid bieden datgene te realiseren wat uw bedrijf, vereniging of instelling nodig heeft om zich te onderscheiden van anderen. Of het nu gaat om een aanpassing op uw bestaande huisstijl, een compleet nieuw ontwerp, het beletteren van uw bedrijfsauto of het verzorgen van uw huisstijldrukwerk. Vrijwel niets is onmogelijk!

 

U kunt ons zien als de verzorgende en uitvoerende factor van idee tot en met het eindresultaat. Stel, er is een globaal idee, maar wie gaat dat realiseren en/of digitaliseren? En wie houdt het in beheer? Drukkerijen en printcentra werken namelijk enkel met juist aangeleverde bestanden volgens de voor ons bekende richtlijnen.

 

Craft Reclame werkt op één hand met verschillende drukkerijen en signingfabrikanten. Zo komen we altijd tot het beste eindresultaat. Het verschil met andere reclamebureaus en reclamestudio's is de veelzijdigheid en service van Craft Reclame.

 

Omdat we onder andere samenwerken met verschillende drukkerijen zijn de druktechnieken niet beperkt tot de standaard offsetdruk en digitaaldruk maar kunnen we ook folie- of paramount(reliëf)-druk toepassen, rillen, perforeren, pregen, stansen (eventueel in vrije vormen) en dit alles op de meest uitéénlopende papiersoorten.

 

Kortom: veelzijdigheid, service, persoonlijk

contact en betrokkenheid voor zowel grote

als kleine bedrijven.

 

CONTACTGEGEVENS

CRAFT | zonwering & reclame

Biezen 105a

2771 CT Boskoop

T: +31 (0)6 – 206 295 66

E: info@craftreclame.com

I: www.craftreclame.com

WAAROM CRAFTRECLAME

 

• Veelzijdigheid

• Service

• Garantie

• Betrokkenheid

• Klantgericht

© CRAFTRECLAME.COM | 2017